A Patikus Céh céljai

2019.12.11 - Szerda

A Patikus céh 2007 áprilisában alakult meg azzal a céllal, hogy a fejlessze a gyógyszertárak versenyképességét a patikai hagyományok tiszteletben tartásával.

Célunk a gyógyszertári érdekek és értékek együttes képviselete.
Kommunikációs csatorna felépítése a meglévő partnerek között, gyors objektív tájékoztatás;
Továbbképzések, piaci információk hatékony megosztása;
Gyógyszertárak értékeinek (melyeket eddig nem hasznosítottunk) képviselete, rejtett források kiaknázása. A Patikus Céh patikák személyi jogos gyógyszerésze egyben tulajdon jogot kap a Patikus Céh kft-ből, így egy nagyon komoly gyógyszerészi értéket hozunk létre.
Fontos a tulajdoni érdekeltség, mert így elérhetjük azt, hogy nem csak beszélünk a patikák stabilitásának biztosításáról, hanem az személyesen a patikus érdekévé is válik.
Célunk egy magyar, saját tulajdonban lévő, gyógyszerészi értékekre épülő, gazdasági versenyképességet is biztosító társaság felépítése.
Célunk a gyógyszertár - beteg közötti kapcsolat erősítése.
Több, mint 100.000 beteg rendelkezik már hűségkártyával. A hűségkártyához kapcsolódó kedvezmények, a minőségi, szakmai betegkiszolgálás erősíti a betegek kötődését patikájukhoz.
Célunk a gyógyszertár pénzügyi hatékonyságának emelése.
A forgalom emelésével (sales technika oktatása, hónap témája, betegséghez csatlakozó termékek ajánlása , kedvezmények, akciók), az árrés tömeg növelésével (beszerzési közösség, rabatt akciók) és az
officina megjelenések értékesítésével biztosítjuk a gyógyszertárak stabilitását.

Copyright 2008 Patikus Céh Kft.